Mitt Glocalnet

Mitt Glocalnet är en uppsättning tjänster för personlig kundservice. När du blir kund hos Glocalnet får du användaruppgifter som ger dig tillgång till dessa tjänster.

Till exempel kan du skaffa dig en överblick över dina tjänster hos Glocalnet under "Mina Tjänster" samt se tidigare fakturor. Du kan även kontrollera hur mycket du ringt för under pågående fakturaperiod.

Saknar du inloggningsuppgifter kan du beställa dem genom att klicka på länken nedan.

Klicka här för att beställa inloggningsuppgifter

Pågående driftstörning

Vi har drabbats av en större driftstörning i vårt  kundsystem vilket kraftigt begränsar vår möjlighet att hjälpa dig med dina tjänster samt möjligheten för dig att logga in på Mina sidor. Det är vår absoluta högsta prioritet att lösa de problem som uppstått och vi beklagar verkligen att driftstörningen drabbar dig som kund.

På grund av omfattningen av driftstörningen är den beräknade klartiden den 15:e december 2017.

Logga in

Logga in och få tydlig överblick över dina tjänster hos Glocalnet.

Användarnamn/Telefonnummer:

Lösenord:

Glömt lösenordet?