Mitt Glocalnet

Mitt Glocalnet är en uppsättning tjänster för personlig kundservice. När du blir kund hos Glocalnet får du användaruppgifter som ger dig tillgång till dessa tjänster.

Till exempel kan du skaffa dig en överblick över dina tjänster hos Glocalnet under "Mina Tjänster" samt se tidigare fakturor. Du kan även kontrollera hur mycket du ringt och surfat för under pågående fakturaperiod.

Här kan du även hitta dina mobiltjänster. Se vad ditt saldo är, kontrollera hur din nummerflytt från en annan operatör går eller titta på din senaste faktura.

Saknar du inloggningsuppgifter kan du beställa dem genom att klicka på länken nedan.

Klicka här för att beställa inloggningsuppgifter

Logga in

Logga in och få tydlig överblick över dina tjänster hos Glocalnet.

Användarnamn/Telefonnummer:

Lösenord:

Glömt lösenordet?