Välkommen till Kundservice

Svar om avtalstid

Bindningstiden varierar mellan olika abonnemang. Vad som gäller för ett specifikt abonnemang ser du i de aktuella kampanjvillkoren som du fick vid beställnings-tillfället. Uppsägningstiden för alla nytecknade och uppgraderade bredbandsabonnemang är från och med 1 maj 2014 1 månad. Har du tecknat ditt abonnemang innan dess är uppsägningstiden i normala fall 3 kalendermånader.

Åsksäsong

Tänk på att behandla din bredbandsutrustning som din tv - dra ut alla sladdar vid risk för åska.

Mer information hittar du här

Fakturaavgiften höjs

Från 1 april 2014 höjs fakturaavgiften till 40 kr för dig som valt att betala via pappersfaktura. Du kan slippa fakturaavgiften och spara både miljön och din egen tid genom att välja att betala med autogiro eller E-faktura istället.

Läs mer om autogiro

Läs mer om E-faktura

Nya öppettider 1 maj

Kundservice Vardagar 9-18
Fakturafrågor Vardagar 9-18
Leveransfrågor Vardagar 9-18
Teknisk support Alla dagar 9-18

Driftinformation

Driftinformation utmarkerad på karta.

Gå till driftinformation

Ladda ned inställningar

Klicka på länken och skicka inställningar till din mobil

Telefoninställningar

Manuella inställningar

Din bredbandsleverans

Fyll i det telefonnummer du angav i din beställning eller ditt personnummer så kan du se status på din beställning. Personnumret ska anges med 12 siffror (ex: 190101010123).

Eller