Välkommen till Kundservice

Fakturaavgiften höjs

Från 1 april 2014 höjs fakturaavgiften till 40 kr för dig som valt att betala via pappersfaktura. Du kan slippa fakturaavgiften och spara både miljön och din egen tid genom att välja att betala med autogiro eller E-faktura istället.

Läs mer om autogiro

Läs mer om E-faktura

Färre papper från Glocalnet

Nu tar vi på Glocalnet ännu ett steg för miljön - från januari 2013 skickar vi inte längre ut pappersfakturor till dig som betalar via autogiro.

Ditt autogiro fungerar som vanligt och du kan alltid titta på dina fakturor genom att logga in på Mina sidor.

Läs mer om autogiro

SWE24, 24024 eller Tele2?

För att du ska få bättre täckning har vi slagit samman vårt 2G-nät med Tele2. Det innebär att nätet har fått en annan nätkod som vissa mobiltelefoner eller mobila bredband inte klarar av att tolka. I displayen ska det stå Glocalnet eller Telenor, men i vissa står det SWE24, 24024 eller Tele2. Det är inget fel. Du behöver bara uppgradera din mobiltelefon eller ditt mobila bredband för att få rätt operatör i displayen.

Läs mer under Frågor & svar

E-faktura

Slipp fakturaavgiften varje månad och spara på både miljön och din egen tid. Väljer du att betala med E-faktura så skickas fakturorna direkt till din internetbank.

Läs mer om E-faktura här

Autogiro

Du vet väl att du kan teckna autogiro och på så sätt spara pengar och värna om miljön? Med autogiro behöver du inte betala någon fakturaavgift. Logga in påMitt Glocalnet och fyll i din ansökan via webben eller ladda ner blanketten och skicka med post!

Ansökan om autogiro

Bluffmail

Lämna aldrig ut användarnamn och lösenord i mail - Glocalnet efterfrågar inte den typen av information.

Läs mer om bluffmail här

Driftinformation

Driftinformation utmarkerad på karta.

Gå till driftinformation

Ladda ned inställningar

Klicka på länken och skicka inställningar till din mobil

Telefoninställningar

Manuella inställningar

Din bredbandsleverans

Fyll i det telefonnummer du angav i din beställning eller ditt personnummer så kan du se status på din beställning. Personnumret ska anges med 12 siffror (ex: 190101010123).

Eller