Välkommen till Kundservice

Fakturaavgiften höjs

Från 1 december 2015 höjs fakturaavgiften till 49 kr för dig som valt att betala via pappersfaktura. Du kan slippa fakturaavgiften och spara både miljön och din egen tid genom att välja att betala med autogiro eller E-faktura istället.

Läs mer om autogiro

Läs mer om E-faktura

Generic Mobile tar över tjänsten uppringt internet

Den 1 december 2015 upphör tjänsten uppringt internet hos Glocalnet. Samma datum överlåts ditt abonnemang till Generic Mobile Systems Sweden AB, som då blir din nya leverantör av tjänsten.

Flytten sker automatiskt och vill du ha kvar tjänsten behöver du inte göra något. Läs mer här

Åsksäsong

Tänk på att behandla din bredbandsutrustning som din tv - dra ut alla sladdar vid risk för åska.

Mer information hittar du här

Översyn av modem

Dagens Nyheter rapporterade den 29 oktober om en sårbarhet kring säkerheten med det modem från Zyxel som Glocalnet använder sig av.

Läs mer här

Svar om avtalstid

Bindningstiden varierar mellan olika abonnemang. Vad som gäller för ett specifikt abonnemang ser du i de aktuella kampanjvillkoren som du fick vid beställnings-tillfället. Uppsägningstiden för alla nytecknade och uppgraderade bredbandsabonnemang är från och med 1 maj 2014 1 månad. Har du tecknat ditt abonnemang innan dess är uppsägningstiden i normala fall 3 kalendermånader.

Nya öppettider 1 maj

Kundservice Vardagar 9-18
Fakturafrågor Vardagar 9-18
Leveransfrågor Vardagar 9-18
Teknisk support Alla dagar 9-18

Driftinformation

Driftinformation utmarkerad på karta.

Gå till driftinformation

Ladda ned inställningar

Klicka på länken och skicka inställningar till din mobil

Telefoninställningar

Manuella inställningar

Din bredbandsleverans

Fyll i det telefonnummer du angav i din beställning eller ditt personnummer så kan du se status på din beställning. Personnumret ska anges med 12 siffror (ex: 190101010123).

Eller