Mitt telesvar

För att aktivera ditt Telesvar på Internet följ dessa enkla steg:

1. Ring till Glocalnet Telesvar (078-888) från ditt anslutna telefonnummer.
  2. Tryck 6 för att aktivera "Webbtillgång för din telefonsvarare".
  3. Nu kan du logga in. Som användarnamn anger du ditt telefonnummer, lösenord är 123456.
  4. Första gången du loggar in följer du en enkel guide för att göra vissa inställningar, bland annat ställa in ett personligt lösenord.

Klicka här för att logga in på Mitt telesvar