Glömt ditt lösenord?

Har du glömt ditt lösenord till Mitt Glocalnet kan du beställa det här genom att fylla i ditt kundnummer (7 siffror) i fältet till höger.

Observera att kundnumret måste anges i formatet: XXXXXXX utan 001.

Beställa användaruppgifter via kundnummer
Om du fyller i ditt kundnummer kommer vi att skicka ditt lösenord via SMS. Detta fungerar om du tidigare har fyllt i ett mobilnummer inne på Mitt Glocalnet eller om du har angett ett mobilnummer vid beställning av någon tjänst. Har vi inte ditt mobilnummer inlagt kommer vi att skicka dina användaruppgifter med posten till din folkbokföringsadress.

Observera att personnumret måste anges i formatet: ÅÅÅÅMMDDXXXX

Beställa användaruppgifter via mobilnummer från Glocalnet
Om du har ett mobilnummer från Glocalnet behöver du bara skriva in ditt mobilnummer i rutan till höger så skickar vi användaruppgifterna till ditt nummer via SMS. Detta gäller bara för dig som har Glocalnet som operatör.

Tänk på att det kan ta några minuter innan ditt SMS med användaruppgifter kommer.

Beställa PIN-/ PUK-kod
Om du behöver din PIN- eller PUK-kod kontaktar du Kundservice på 0775 - 75 75 75. Vi kan då skicka dina koder via brev till din folkbokföringsadress.

Beställ lösenord

Har du glömt ditt lösenord till Mitt Glocalnet? Fyll i ditt kundnummer och personnummer så skickar vi det till dig.

Kundnummer:

Personnummer (12 siffror):

För dig som har Glocalnet mobilabonnemang.

Mobilnummer: