Mina Sidor

Här kan du hitta en uppsättning tjänster för personlig kundservice.

Mitt Glocalnet

Under "Mitt Glocalnet" kan du

• Hitta samtalsspecifikationer
  • Se fakturahistorik
  • Ändra inloggningsuppgifter

Har du mobilabonnemang från Glocalnet kan du även se dina mobiltjänster, din förbrukning samt ändra inloggningsuppgifter.

Webmail

Med hjälp av Glocalnets Webmail kan du kontrollera din mail var du än befinner dig.

Det enda du behöver är en Internetansluten dator. Denna tjänst är perfekt för dig som är på resande fot.

Telesvar

Glocalnet Telesvar är en smart telefonsvarare som – om du vill – kan svara med olika hälsningsfraser beroende på vem som ringer. Den har också funktioner som SMS- och vidarebefordring av meddelanden som ljudfil via e-post när du har fått ett meddelande. Du kan lyssna av din telefonsvarare såväl hemifrån som från vilken telefon som helst i världen. Webbtjänsten Mitt Telesvar gäller inte för Mobiltelefoni och Bredbandstelefoni, utan endast Fast telefoni.

Erbjudande

Modem 0 kr

Erbjudande! Beställ trådlöst modem för 0 kr!
Ordinarie pris 495 kr.

Modemet beställer du tillsammans med fast bredband och är du redan kund kan du givetvis passa på att förlänga ditt abonnemang.

Ring kundservice för att beställa, 0775 - 75 75 75.