Mina Sidor

Här kan du hitta en uppsättning tjänster för personlig kundservice.

Mitt Glocalnet

Under "Mitt Glocalnet" kan du

• Hitta samtalsspecifikationer
  • Se fakturahistorik
  • Ändra inloggningsuppgifter

Har du mobilabonnemang från Glocalnet kan du även se dina mobiltjänster, din förbrukning samt ändra inloggningsuppgifter.

Webmail

Med vår mail får du tillgång till flera smarta funktioner. Till exempel:

• Tillgång till kalender för att planera möten och lägga in påminnelser
  •  Uppgiftshanterare för att hålla ordning på inkorgen
  • Möjlighet att dela inlägg till sociala medier, direkt från e-posttjänsten
  • Skapa individuella adressböcker för att hantera kontakter

Det enda du behöver är en internetansluten dator eller telefon.

Uppdatera din e-postklient

I samband med att vi gör vår e-posttjänst mer driftsäker kan du behöva uppdatera din e-postklient till en godkänd säkerhetsstandard. Uppdateringen behöver göras för att få en ny version av den kryptering som mejl skickas med. Mejl från gamla versioner kan anses som osäkra och kan då bli  klassade som spam. Det i sin tur gör att de inte  kommer fram till mottagaren.

Vi har tagit fram steg för steg-guider för hur du uppdaterar din klient.
Till guiderna

Telesvar

Glocalnet Telesvar är en smart telefonsvarare som – om du vill – kan svara med olika hälsningsfraser beroende på vem som ringer. Den har också funktioner som SMS- och vidarebefordring av meddelanden som ljudfil via e-post när du har fått ett meddelande. Du kan lyssna av din telefonsvarare såväl hemifrån som från vilken telefon som helst i världen.