Information om våra nya priser

Vi vill alltid erbjuda dig som kund internet med hög hastighet, telefoni, tv och andra tjänster. Att du ska kunna se på film, lyssna på musik och surfa när och hur du vill ser vi som en självklarhet. Det ställer större krav på ett snabbt och stabilt bredband. För att möta våra kunders krav arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och uppgradera våra tjänster. 

När får jag första fakturan med nya priset?

Alla fasta månadsavgifter faktureras i förskott. Du kommer att få din första faktura med det nya priset i december 2016. Men om ditt abonnemang har bindningstid kvar, får du det nya priset först efter att bindningstiden gått ut. 

Hur mycket betalar jag idag?

På din faktura ser du vad du betalar idag. Har du inte kvar din senaste faktura kan du se den genom att logga in i Mina Sidor och välj Mitt Glocalnet och klicka på Fakturor. 

Vilka priser betalar de som tecknar avtal idag?

De som tecknar ett nytt avtal med Glocalnet från och med 1 januari 2017 betalar:
Fast telefoni = 199 kr/mån 

Har jag rätt att säga upp min tjänst?

Om ditt pris höjs har du rätt att avsluta din tjänst till samma datum som de nya priserna börjar gälla genom att höra av dig till oss. Har du bindningstid kvar? Det nya priset börjar gälla efter att din bindningstid löpt ut. Du har rätt att avsluta från och med det datum som bindningstiden upphör. 

Jag vill säga upp min tjänst, hur gör jag?

Om du vill säga upp din tjänst ringer du till oss på 0775-75 75 75. 

Om jag säger upp nu, när avslutas min tjänst?

Din tjänst avslutas samma datum som de nya priserna skulle börjat gälla. Om du säger upp din tjänst efter detta datum, gäller ordinarie uppsägningstider.

Observera att om du har bindningstid kvar på ditt bredband så höjs inte priset förrän bindningstiden gått ut.

Tänk på, att om du vill flytta med ditt nummer till en annan leverantör, ska du inte säga upp ditt nummer hos oss.

Vill du byta till bredbandstelefoni?

För dig som redan har bredband hos oss eller vill beställa, så kan vi erbjuda bredbandstelefoni som ett billigare alternativ till den fasta telefonin. Med bredbandstelefoni ringer du via bredbandet och du kan använda de telefoner du redan har hemma.

Ring oss på 0775-75 75 75, så berättar vi mer. Har du larm i hemmet så ber vi dig höra med din larminstallatör om de stödjer larm via bredbandstelefoni

  • Säkerhetspaket
  • Värva dina vänner
  • Alla erbjudanden
  • Priser och villkor
  • Inställningar