Generic Mobile tar över tjänsten uppringt internet

Den 1 december 2015 upphör tjänsten uppringt internet hos Glocalnet. Samma datum överlåts ditt abonnemang till Generic Mobile Systems Sweden AB, som då blir din nya leverantör av tjänsten. Flytten sker automatiskt och vill du ha kvar tjänsten behöver du inte göra något.

Generic Mobile kommer inom kort att kontakta dig med mer information. Du kan även läsa mer om Generic Mobile på genericmobile.se

Det är bara tjänsten uppringt internet som flyttas till Generic Mobile, övriga tjänster hos oss påverkas inte av flytten.

Tilläggstjänster avslutas
Har du tilläggstjänster som e-post, hemsida, Mina Sidor eller säkerhetspaket, så kommer dessa att avslutas i samband med flytten till Generic Mobile.

Bredband via telejacket
I vissa fall kan vi erbjuda bredband via telejacket. Ring oss eller surfa in på glocalnet.se så får du mer information om våra prisvärda tjänster.

Varför upphör uppringt internet hos Glocalnet?
Uppringt internet bygger på gammal teknik som få kunder idag efterfrågar.
För att möta kraven på snabbt och stabilt bredband väljer vi att istället satsa på tjänster som går att uppgradera och utveckla.

I och med flytten har du rätt att säga upp din tjänst utan uppsägningstid.
Kontakta i så fall oss innan den 1 december. Efter den 1 december skall du kontakta Generic Mobile vid ärenden som gäller uppringt internet.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.