Säkerhetspaket

Glocalnet säkerhetspaket är en komplett säkerhetslösning för din dator.

Ladda ner

Du kan ladda ner säkerhetspaketet genom att logga in på Mina sidor. Säkerhetspaketet fungerar inte med Mac OS.

Logga in

Guider för säkerhetspaketet

Glocalnet säkerhetspaket är fullpackat med smarta funktioner så som brandvägg, virusskydd och föräldrakontroll. I guiderna nedan beskriver vi hur du gör för att komma igång med några av funktionerna.

Nu ingår bankskydd!

From den 14 oktober ingår nya funktionen bankskydd i vårt säkerhetspaket, helt automatiskt och utan extra kostnad. Funktionen skyddar dig mot banktrojaner som försöker komma åt dina personliga uppgifter när du är inloggad på din internetbank. När du påbörjar en banksession stoppar bankskyddet tillfälligt alla andra nätverksanslutningar för att du ska vara säker, och återupprättar dem igen när banksessionen är avslutad.

Avinstallera

För att avinstallera säkerhetspaketet gör du enligt följande (Windows XP):

• Klicka på Startmenyn
  • Klicka på Kontrollpanelen
  • Klicka på Lägg till/ta bort program
  • Markera Säkerhetspaketet i listan och klicka sedan på knappen "Avinstallera".

För att avinstallera säkerhetspaketet (för Windows Vista och Windows 7 och 8)

• Klicka på Startmenyn
  • Klicka på Kontrollpanelen
  • Klicka på Program
  • Välj därefter Avinstallera program (alternativt Program och funktioner)
  • Markera Säkerhetspaketet i listan och klicka sedan på knappen "Avinstallera" som ligger ovanför listan i menyraden.
Följ guiden som kommer upp för att avinstallera säkerhetspaketet.