Detta ingår

Nedan ser du en beskrivning över de tjänster som ingår när du har ditt mobilabonnemang hos Glocalnet.

SMS

Skicka och ta emot textmeddelanden.

MMS

Multimediameddelanden. Ett MMS kan bestå av bild, ljud eller en kort videoinspelning. För att kunna använda den här tjänsten behöver din telefon vara konfigurerad för MMS.

Klicka här för att ställa in din telefon

Datatjänster

Med GPRS och 3G kan du surfa, wappa, och skicka e-post. För att kunna använda den här tjänsten behöver din telefon vara konfigurerad för GPRS.

Klicka här för att ställa in din telefon

Pris: 0,015 kronor/kb

Röstbrevlåda

En personlig telefonsvarare. Har du fått nya meddelanden får du ett SMS eller samtal som berättar det. Använd befintligt hälsningsmeddelande eller spela in din personliga hälsningsfras. Ring 888 på din mobiltelefon och följ instruktionerna.

Pris: 0,69 kronor/minut

Nummerpresentation

Se vem som ringer till dig.

Pris: Gratis

Återuppringning

Tryck 5 vid upptaget ton så ringer telefonen upp automatiskt när det blir ledigt.

Pris: Gällande minutpris

Missat samtal

Se missade samtal.

Pris: Gratis