Plustjänster

Plustjänsterna ingår automatiskt i ditt abonnemang.

Nedan ser du en beskrivning över de plustjänster som ingår om du har ditt mobilabonnemang hos Glocalnet.

Medflyttning

Använder du medflyttning tar du med dig dina samtal till ett annat nummer. Samtalet går direkt till det nummer du anger utan att din mobiltelefon ringer.

Pris: Gällande minutpris för mottagarnummer

Starta:   21 numret dit du vill koppla samtalen

Avsluta:   21

Vidarekoppling

Använder du vidarekoppling kopplas dina samtal vidare till önskat nummer efter några signaler.

Pris: Gällande minutpris för mottagarnummer

Starta:   61  numret dit du vill koppla samtalen

Avsluta:   61

Videotelefon

Med videotelefon kan du se den du pratar med. Allt du och den du ringer till behöver är en 3G-telefon och 3G-täckning.

Pris: 4,69 kronor/minut

Gruppsamtal/Konferenssamtal

Koppla ihop upp till sex personer (inklusive dig själv) i ett gruppsamtal.

Pris: Gällande minutpris gånger antalet uppringda personer.

Starta: Slå nummer, slå 2 och sedan . Slå nästa nummer, 3 och . Upprepa proceduren efter hur många du vill ha med i gruppsamtalet.

Samtal väntar

Se och hör när någon annan ringer under ett pågående samtal.

Pris: Gratis

Starta:  43

Avsluta:    43

Samtalspendling

Växla mellan samtal.

Pris: Gällande minutpris

Starta: Slå 2 och . Upprepa för att återgå till det pågående samtalet.