Kom igång

Så här enkelt kommer du igång och kan ringa med ditt Glocalnet mobilabonnemang:

1. Öppna telefonen och sätt in ditt SIM-kort. I manualen som följer med din telefon ser du hur det går till.

2. Starta din telefon och slå in den fyrsiffriga PIN-koden, du hittar den i brevet med SIM-kortet, avsluta med # eller OK (varierar bland olika tillverkare).

3. Nu är allt klart och du kan börja ringa så fort du ser att det står Glocalnet i din display.

Har du tagit med dig ditt mobilnummer från annan operatör?
För att få inställningar till din telefon så att du kan skicka SMS, MMS m.m Klicka på länken här till höger som heter Telefoninställningar, följ anvisningarna och du har inom kort ett SMS med inställningarna.

Tänk på det här:
För att inte de telefonnummer du har sparat på ditt tidigare SIM-kort eller i din telefon ska försvinna, gå in i manualen för din telefon och läs om hur du flyttar över telefonnummer från telefon/SIM-kort.

Vissa operatörer låser sina telefoner så att de bara går att använda med deras SIM-kort. Kontakta din tidigare operatör så hjälper de dig att låsa upp telefonen (kan vara förenat med en avgift). Sen kan du börja använda SIM-kortet från oss och börja ringa.