Mobiltelefoni

Det här ingår

När du har abonnemang från Glocalnet ingår en hel del tjänster. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om vilka tjänster som ingår.

Tjänster som ingår när du har abonnemang hos Glocalnet

Ställ in din telefon för MMS och GPRS

För att kunna skicka MMS och använda Internet i din telefon behöver du ställa in din telefon.

Klicka här för att ställa in din telefon manuellt

Plustjänster

Plustjänster är samlingsnamnet för en hel del funktioner som finns inbyggd i din telefon. Exempel på funktioner är samtal väntar, väckning och vidarekoppling när du ej kan svara.

Klicka här för att läsa mer om plustjänster

I utlandet

Du kan använda ditt mobilabonnemang från Glocalnet i utlandet.

Klicka här för att mer information och priser

Felsökning

Har du något problem med din tjänst? Det finns en hel del saker du själv kan testa innan du kontaktar oss på Kundservice.