Mobilt Bredband

Kom igång

Det är enkelt att installera mobilt bredband från Glocalnet. Klicka bara på installationsguiden nedan så kan du snart surfa på Internet.

Installera Glocalnet Mobilt Bredband för Windows
Installera Glocalnet Mobilt Bredband för Mac

Programvara

Här hittar du senaste versionerna av alla program som du behöver för att använda Glocalnet mobilt bredband.

Klicka här för att ladda ner den senaste programvaran

Täckningskarta

Det är enkelt att kontrollera täckningen. Klicka på länken nedan för att kontrollera täckningen där du befinner dig.

Täckningskarta

Felsökning

Har du något problem med ditt mobila bredband? Det finns en hel del saker du själv kan testa innan du kontaktar oss på Kundservice.