Hastighet

Här hittar du information och tips om hur du optimerar hastigheten på ditt bredband.

En rad olika faktorer påverkar din bredbandshastighet. Exempel på sådana faktorer är avståndet till din telefonstationen, kvalitén på dina teleledningarna, inkopplingen i din bostad och konfigurationen av din dator.

Felsökning

För att optimera din bredbandstjänst kommer vi att guida dig genom vår felsökningsguide där vi går igenom de vanligaste orsakerna till att bredbandstjänsten upplevs som långsam och seg.
Klicka på knappen ”starta felsökningen” för att starta optimeringen av din bredbandstjänst!