Leverans

Här hittar du svar på frågor om din leverans.

Fast bredband

Normalt får du ditt bredband inom 10 arbetsdagar. Har du idag bredband hos en annan leverantör beror din leveranstid på hur lång uppsägningstid och bindningstid du har hos din nuvarande leverantör

Till höger på den här sidan kan du få status på vad som händer med din beställning. Det är samma information som Kundservice har tillgång till.

Fast telefoni

Beställer du ett helt nytt telefoniabonnemang kan vi normalt koppla in dig på bara någon dag efter att din ångertid har löpt ut. Vill du avsäga dig din ångerrätt, logga in på Mina sidor.

Är det en inportering från en annan operatör är din leveranstid beroende på hur lång uppsägningstid du har hos din nuvarande operatör.

Bredbandstelefoni

Om du väljer ett nytt nummer för bredbandstelefoni tillsammans med beställning av bredband, så kopplas det in någon dag efter att ditt bredband är igång. Väljer du istället att flytta ditt befintliga nummer till bredbandstelefoni, tar leveransen normalt cirka 3-4 veckor efter att din bredbandstjänst är inkopplad.

Din bredbandsleverans

Fyll i det telefonnummer du angav i din beställning eller ditt personnummer så kan du se status på din beställning. Personnumret ska anges med 12 siffror (ex: 190101010123).

Eller