Autogiro

Faktureringsavgift
Vi tar ut en fakturaavgift på 49 kr för alla våra kunder som inte betalar sin faktura via Autogiro, eller om du väljer att få pappersfaktura fast du betalar via autogiro. Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala räkningar. Med Autogiro dras betalningen automatiskt på rätt dag och du som kund har alltid möjlighet att innan förfallodag se beloppet som skall dras från Mitt Glocalnet.

Beställning av autogiro via din internetbank
Har du Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank, Skandia Banken, Länsförsäkringar Bank eller ICA-banken - kan du enkelt beställa Autogiro genom att logga in och följa anvisningar på din banks internetportal och du slipper fylla i en blankett. Både enkelt och bekvämt!

Skaffa Autogiro via Mitt Glocalnet
Är din bank inte ansluten kan du logga in på Mitt Glocalnet gå till Fakturor i menyn och beställa Autogiro via formuläret längst ner på sidan.

Skriva ut och skicka in blanketten
Du kan även välja att ladda ner och skriva ut blanketten här

Få blankett hemskickad
Är din bank inte ansluten, eller har du inte tillgång till en skrivare kan du logga in på Mitt Glocalnet och få blanketten hemskickad.

Blanketten skickas till
Glocalnet
FE120
106 56 Stockholm

Innan autogiro är registrerat
Det tar ca 2 veckor tills autogirot är registrerat och under tiden måste du betala med inbetalningskortet som medföljer fakturan. Det är först då du fått ett medgivande från Bankgirocentralen som vi kan dra pengar från ditt konto.

När autogirot är registrerat och godkänt står det
***** MAKULERAD***** BETALAS VIA AUTOGIRO****  på ditt inbetalningskort.

Har du frågor om din ansökan eller om autogiro i övrigt, kontakta kundservice så hjälper vi dig.