Faktura

Här kan du få svar på många av dina frågor som rör din faktura. Prova gärna att skriva din fråga i rutan ned till vänster på sidan så letar vi i vår databas efter svaret.

Håll koll på dina fakturor

Du vet väl att du kan se din förbrukning samt dina fakturor när du är inloggad på Mitt Glocalnet.

På Mitt Glocalnet kan du:

• Se saldo för alla dina abonnemang
  • Se status för dina fakturor
  • Ändra faktureringsadress
  • Titta på äldre fakturor

Klicka här för att logga in på Mitt Glocalnet

Betalningssätt

Du kan betala din faktura på olika sätt. Nedan finns de olika betalningssätten beskrivna.

Autogiro
Med autogiro dras pengarna automatiskt från ditt konto varje månad. Du behöver aldrig vara orolig för att missa en betalning. Smidigt och enkelt.

E-faktura
    Du slipper fakturaavgiften varje månad och du sparar både på miljön och din egen tid. Om du vill ha e-faktura från oss, anmäler du det enkelt via din internetbank. Därefter skickas våra fakturor direkt till din internetbank.

Kivra - din digitala brevlåda
Nu kan du få dina fakturor från Glocalnet i den digitala brevlådan Kivra.

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Med Kivra kan du få dina fakturor digitalt från oss och även andra anslutna företag och myndigheter. Över en miljon personer i Sverige använder Kivra. Det är säkert och dessutom riktigt bra för miljön! Läs mer om Kivra

Pappersfaktura
Vi erbjuder givetvis betalning via traditionell pappersfaktura. En faktureringsavgift på 49 kronor tillkommer. Du kan också beställa pappersfaktura fast du betalar via autogiro. Kostnaden för detta är också 49 kronor per faktura.

Betalkort
Är du sent ute med din betalning kan detta betalningssätt passa dig. Genom att använda betalkort kommer betalningen in på en gång. För att betala med betalkort loggar du in via Mitt Glocalnet.

Fakturaguide