• Jag har glömt bort PIN-koden, hur kommer jag vidare?

Ditt SIM-kort låses om du angivit fel PIN-kod mer än tre gånger. Med ett låst SIM-kort kan du varken ringa eller komma åt någon information på ditt SIM-kort.

För att låsa upp kortet igen behöver du din PUK-kod (finns med i informationen du fick tillsammans med ditt SIM-kort).

Du kan också be Kundservice om hjälp med att skicka ut koderna till dig. Observera att vi av säkerhetsskäl endast skickar koderna via brev och till din folkbokföringsadress.

Hittar du inte det du söker ber vi dig kontakta vår kundservice. Klicka här för att komma i kontakt med oss.